Algemene voorwaarden

Bestellen
De snelste en makkelijkste manier van bestellen, is gebruik te maken van onze online shop en hierop Uw bestelling te plaatsen. U kunt uiteraard ook even bellen. 

Prijzen
De in de catalogus vermelde prijzen zijn netto exclusief 21% btw, af magazijn. Drukfouten, prijs- en modelwijzigingen voorbehouden. Voor prijs- en modelwijzigingen raadpleeg onze web-site Display2000.nl 

Levertijden
Alle artikelen worden zo snel mogelijk geleverd. Artikelen uit voorraad worden onmiddellijk geleverd. Aan opgegeven levertijden kunnen geen garanties worden ontleend. 

Betaling
De goederen worden geleverd bij vooruit betaling. Of indien anders overeengekomen conform afspraak. 

Garantie
Het kan altijd gebeuren dat, na aflevering van de goederen, schade wordt geconstateerd. U dient ons dit binnen 8 dagen na levering schriftelijk te melden. Eventuele retourzendingen van goederen kunnen uitsluitend plaatsvinden na overleg en met toestemming van de medewerker/-ster met wie de afspraak is gemaakt. Retourzending dient binnen 5 dagen na akkoordbevinding te geschieden. 

Montage
Alle goederen worden ongemonteerd geleverd. Voor eventuele montage van bv. goederen en vitrines, kunt u met ons kontakt opnemen. 

Afwijkingen
In verband met de snelle innovaties kunnen kleur, model- en maatverschillen en prijswijzigingen optreden t.o.v. de in de catalogus vermelde afbeeldingen en artikelen c.q. gegevens. Voor eventuele druk- en zetfouten in deze catalogus is Display 2000 niet aansprakelijk. 

Catalogus/Internetsite
Elke vorm van reproduktie of zelfs gedeeltelijk in welke vorm dan ook van de catalogus, is zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar verboden.

Afdrukken E-mailadres